Knjiga ”Pazi kojeg Vuka hraniš” druga je knjiga ovog iznimno popularnog autora napisana sada već prepoznatljivim stilom koji odiše lakoćom čitanja.

Oduševljenje onih koji su je već imali priliku pročitati, kao i veliki broj pozitivnih kritika, komentara i reakcija šire medijske javnosti najbolja su preporuka da i ova knjiga postaje kultni balkanski bestseler.

Knjiga je napisana jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih savjeta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije, koji će Vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj se uvijek iznova sa zadovoljstvom vraćate, pronalazeći uvijek i iznova na njenim stranicama iz različitih uglova, odgovore na najvažnije od svih pitanja.

Brilijantne i neobične priče koje se lako pamte i prepričavaju, sjajan početak koji će Vas zainteresovati i efektan kraj koji će Vas natjerati na razmišljanje dugo nakon što završite sa čitanjem samo su neki od razloga zašto ovu knjigu jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku i zašto ćete poželjeti da je poklonite i drugima iskreno i od srca.

Sreća je rijetka stvar koja se umnožava kada se dijeli.

  • Ovo je knjiga o sreći.
  • Kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima.
  • Ovo je knjiga čije Vas samo čitanje može učiniti sretnim.

Pokušajte!

Knjiga je u zvaničnoj prodaji od 1.11.2015 godine.

Izdavači su Dobra knjiga Sarajevo i Data status Beograd.

Knjigu je moguće kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni on-line i u svim bolje snabdjevenim knjižarama na prostoru cijelog Balkana.

Ne propustite i Vi obezbijediti svoj primjerak!

Poklonite i onima koje volite ovu knjigu i poželite im na taj način ono naljepše i najpotrebnije – poželite im baš kao i sebi SREĆU!!!