Balkanski bestseler knjiga  “7 tajni uspjeha”, koja je, kao praktičan vodič do uspjeha, izazvala svojevrsnu senzaciju, oborila sve rekorde prodaje, u roku od samo 10 dana od izdavanja izbila na prvo mjesto, a u prvoj godini doživjela svoje nevjerovatno 10. jubilarno izdanje, kao i prijevod na više stranih jezika. Otkrijte i Vi zašto i primjenite ove tajne za Vaš uspjeh !

„Odanih šest sluga imam (od njih stekao sam znanje), a zovu se: Šta i Zašto, Kada, Kako, Ko i Gdje.“

Rudyard Kipling

Šta ?

Riječ je o maloj knjizi, džepnog formata, pod naslovom 7 tajni uspjeha – jednostavan i praktičan vodič za Vaš uspjeh ! Ovu knjigu mnogi su već pročitali u jednom dahu. Priključite se i Vi !

Zašto ?

Zato što je uspjeh moguć ukoliko primjenjujemo osnovne principe uspješnih ljudi. Nažalost, ne učimo ih u školi ili negdje drugo. Toliko su potisnuti iz javnosti da na neki način predstavljaju tajne, a kao i sve velike tajne i ove su jednostavne, poznate ali nedovoljno afirmisane i primjenjivane kao cjelina u životima ljudi. Svrha ove knjige je da Vam otkrije te tajne odnosno te principe. Na Vama je da donesete čvrstu odluku da želite biti uspješni i da disciplinovano i kontinuirano primjenjujete načela navedena u ovoj knjizi sve dok ne postignete Vaš lični uspjeh. Sve što budemo imali više uspješnih ljudi bit ćemo i kao društvo uspješniji i prosperitetniji i svima će nam biti mnogo bolje u svakome pogledu. Ova knjiga nastala je upravo iz te želje da počnemo stvarati uspjeh na individualnom, grupnom i opštem društvenom planu. Budite dio toga !

Kada ?

Knjiga se nalazi u prodaji od 22.07.2013. godine, a izdavač je „Dobra knjiga“, Sarajevo .

Kako ?

Knjiga je napisana na način da Vas motiviše da budete uspješni, ali da Vam istovremeno na jednostavan i praktičan način, po sistemu korak po korak, otkrije 7 tajni uspjeha tretirajući svaku tajnu kao zasebnu cijelinu. Na početku svakog poglavlja nalazi se kratka priča koja ima za cilj da Vas zainteresuje i na neobičan način uvede u tajnu na koju se odnosi. Nakon toga govori se o važnosti navedene tajne, a potom se pristupa objašnjavanju kako da istu odmah počnete jednostavno koristiti u Vašem svakodnevnom životu. Na početku knjige čeka Vas iznenađenje, ali i zagonetka koja se na veoma efektan način otkriva u dijelu koji se zove Umjesto zaključka.  Upravo iz navedenog razloga moguće je doživjeti knjigu i njene moćne poruke samo ako je u originalnom izdanju pročitate, nadati je se u Vašem interesu, više puta.

Ko ?

Autor knjige Dr Kenan Crnkic jedno je od najpoznatijih imena u široj, poslovnoj i akademskoj javnosti. Više o autoru, njegovom radu i postignutim uspjesima možete pročitati u samoj knjizi ili na ovoj stranici, gdje ujedno možete svakodnevno i potpuno besplatno pratiti i njegov izuzetno posjećeni blog sa korisnim citatima, pozitivnim i motivirajućim sadržajima za Vaš uspjeh, te učestvovati u iznimno zanimljivim i aktivnim diskusijama direktno ili putem popularnih društvenih mreža.

Gdje ?

Knjigu je moguće kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni  on-line  i u svim bolje snabdijevenim knjižarama.
Ne propustite i Vi obezbjediti svoj primjerak !

Želimo Vas ohrabriti da kada osjetite pozitivnu energiju, zanos, pasiju, motivaciju, slast uspjeha i vlastitog postignuća podijelite poruke iz ove knjige ili još bolje samu knjigu kao poklon svome najboljemu prijatelju, sunarodniku, supružniku, djetetu, komšiji, poznaniku i uopšteno svakome kome želite isto što i sebi, a to je sretniji, ispunjeniji i naravno uspješniji život u svakome pogledu.

Ostvarite uspjeh i pomozite drugima da isto ostvare !

Budite promjena koju želite vidjeti u svom okruženju !

Poželite ovom knjigom sebi i drugima zdravlje, sreću, zadovoljstvo, mir i iznad svega uspjeh !